Låna pengar utan säkerhet genom Lendo

Lendo privatlån

Lendo är idag en av Sveriges största låneförmedlare. Genom Lendo är det möjligt att ansöka om privatlån utan krav på säkerhet, på belopp upp till 600 000 kronor och du behöver inte stressa med återbetalningen eftersom lånetiden går att få upp till 15 år.

Lendo privatlån

Det går snabbt att ansöka om privatlån via Lendos hemsida. Att fylla i ansökan tar inte mer än 2 minuter och du får oftast ett eller till och med flera svar inom 1 minut från det att Lendo tagit emot din ansökan. Vill du att din ansökan ska vara helt färdigbehandlad innan du tar beslut tar detta cirka 24 timmar.

Varför vända sig till låneförmedlaren Lendo?

Lendo har funnits i Sverige sedan år 2007 och driver idag en av Sveriges absolut största jämförelsetjänster för privatlån där det ej ställs krav på säkerhet.

När du ansöker om privatlån genom Lendo så kan du få svar från upp till 35 olika banker och långivare med endast 1 ansökan och 1 kreditupplysning.

Lendo ränta

Vad kan jag få för ränta hos Lendo? Vilken ränta du kommer att bli erbjuden beror bland annat på din kreditvärdighet. Har du hög kreditvärdighet är chanserna goda att du kommer bli erbjuden en låg ränta, kanske så låg som 2,95%. Detta är den lägsta möjliga räntan du kan få när du ansöker om privatlån genom Lendo.

Har du låg inkomst, betalningsanmärkningar eller något annat som leder till att långivarna bedömer att din kreditvärdighet inte är speciellt bra finns det risk att alla erbjudandena du får kommer med en betydligt högre ränta än den uppgivna lägsta räntan. Den maximala räntan du kan bli erbjuden när du ansöker genom Lendo är 29,95%.

Låna till nytt badrum via Lendo

Många i Sverige drömmer om ett modernt badrum. Ett nytt och snyggt badrum kan dock kosta en rejäl slant, speciellt om man också behöver anlita hantverkare. Det är därför fullt förståeligt att många idag väljer att kika på möjligheterna att få ett lån beviljat för att få hjälp med kostnaderna.

Innan du bestämmer dig för att teckna privatlån till ett badrumsprojekt är det bra att undersöka om det skulle vara möjligt att utöka ett befintligt bolån i stället för att teckna ett nytt privatlån. Vi nämner detta eftersom de effektiva räntorna på lån med säkerhet (bolån) i regel alltid är åtminstone ett par procentenheter lägre än på privatlån där det inte finns någon säkerhet.

Hos Lendo är du välkommen att ansöka även om du har en betalningsanmärkning

Hur ser Lendo på betalningsanmärkningar? Hos låneförmedlaren Lendo kan du få hjälp med att hitta rätt privatlån, även om du skulle ha en eller flera betalningsanmärkningar i registret.

Lendo, precis som flera andra stora låneförmedlare i Sverige (Advisa, Zmarta, Freedom Finance med flera), samarbetar idag med en lång rad långivare som accepterar äldre anmärkningar, så länge dessa inte ligger registrerade som aktiva skulder hos Kronofogden.

Med andra ord, den som vill ansöka om lån måste vara skuldfri hos Kronofogden. Det är också viktigt att man vid ansökningstillfället kan visa att man varit skuldfri hos Kronofogden i minst sex månader. Läs mer om privatlån och betalningsanmärkningar här.