Teckna badrumslån online

Badrumslån

Letar du badrumslån? Många ansöker om ett privatlån när det blivit dags att fixa till badrummet. Det är frågan om lån som idag går att få på förhållandevis höga belopp, upp till 600 000 kr hos vissa banker, och som inte kräver någon säkerhet. Någonting annat många uppskattar är att det är otroligt enkelt att ansöka och att det sällan dröjer länge innan man får svar.

Låna till badrum hos Coop

✅ Hos Coop får du besked på en gång!
✅ Lån upp till 500 000 kr (utan säkerhet).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid.

Hitta bästa badrumslånet via låneförmedlare

Ta hjälp av en låneförmedlare när du snabbt vill jämföra olika badrumslån (privatlån) som finns tillgängliga på den svenska lånemarknaden. Det finns en lång rad fördelar med att ta hjälp av en låneförmedlare när du vill låna pengar till nytt badrum. De ofta viktigaste fördelarna är att du otroligt snabbt och med mycket lite jobb får ut din låneansökan till en stor mängd banker utan att du riskerar din kreditvärdighet. Att ansöka är dessutom helt kostnadsfritt.

Ansök om badrumslån via Zmarta och få svar från upp till 35 banker och långivare

Ansök om badrumslån via Zmarta och få upp till 35 svar. Zmarta förmedlar lån på belopp upp till 600 000 kr och återbetalningstiden går att få upp till 20 år. Ingen säkerhet krävs. Att komma igång med en ansökan hos Zmarta är enkelt och vanligtvis behöver du inte vänta särskilt många minuter innan de första svaren börjar komma in.

Badrumslån ränta

Hur sätts räntan på badrumslån? Vilken ränta får jag? Om du har planer på att finansiera nytt badrum genom ett privatlån (utan säkerhet) är det bra att känna till att räntan du kommer att bli erbjuden i de flesta fall bestäms individuellt utifrån dina personliga förutsättningar och långivarnas riskbedömning.

När en inskickad låneansökan ska behandlas kikar långivarna bland annat på inkomst, ekonomi och vad man har för andra lån och krediter sedan tidigare.

Någonting annat långivarna alltid vill se är om man tidigare skött sina betalningar på ett bra sätt, det vill säga undvikt att dra på sig betalningsanmärkningar. Allt detta är exempel på uppgifter som blir synliga när långivaren tar en kreditupplysning.

Har du bra ekonomi och är fri från betalningsanmärkningar är dina chanser troligtvis rätt goda att du kommer att bli erbjuden ett badrumslån med en relativt låg ränta och schyssta villkor.

Har du skickat en ansökan via låneförmedlaren Zmarta kan det vara frågan om ett lån med en nominell årsränta på 2,95% (effektiv årsränta 2,99%), detta är i skrivande stund den lägsta möjliga räntan du kan bli erbjuden när du ansöker om ett lån utan säkerhet via Zmarta.

Vem kan få ett badrumslån?

Nästan alla människor i Sverige som har en fast inkomst och en ekonomi i ordning har goda möjligheter att få ett badrumslån beviljat.

Även den som har ett par tidigare betalningsanmärkningar i registret brukar, efter lite letande, kunna hitta en långivare som beviljar en ansökan.

Givetvis förutsatt att skulderna (till Kronofogden) är reglerade och att man kan uppvisa en bra betalningsförmåga.