Billiga privatlån

Billiga privatlån

I behov av ett billigt privatlån? Om du har planer på att teckna privatlån är det klokt att försöka betala så lite som möjligt i ränta och avgifter, detta oavsett om du ska använda lånet till att renovera badrummet, slå till på en utlandsresa, göra ett större inköp, samla lån eller någonting helt annat.

Viktigt att du jämför privatlån innan du slår till

Att det finns ett stort utbud av låneaktörer är någonting positivt, men leder till att det är svårt att veta var man kommer hitta marknadens billigaste privatlån. Att själv ansöka hos flera banker är inget vi rekommenderar. Det kommer innebära att du får flera kreditupplysningar registrerade i ditt namn, vilket leder till ett sämre kreditbetyg. Någonting vi rekommenderar är dock att du provar ansöka via låneförmedlare. På detta sätt får du snabbt ut din ansökan till en stor mängd banker och behöver inte oroa dig för att kreditbetyget ska ta skada eftersom endast 1 kreditupplysning registreras.

Zmarta förmedlar billiga privatlån

Kolla med Zmarta när du letar billiga privatlån med schyssta villkor . När du ansöker om privatlån via Zmarta kan du få svar och erbjudanden från upp till 30 banker och långivare på den svenska lånemarknaden trots att du endast fyllt i en ansökan (tar cirka 2 minuter). Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Någonting annat många gillar med Zmarta är att man sällan behöver vänta mer än ett fåtal minuter innan de första erbjudandena om privatlån kommer in.