Samla lån och sänk dina kostnader

Samla lån och krediter

Vill du samla lån? Att ha flera smålån och krediter utspridda hos olika långivare är sällan en bra idé. Räntan på smålån är ofta hög och sen har vi alla aviavgifter som tillkommer varje månad, därför är otroligt många människor intresserade av att samla lånen till ett enda lån. Detta är precis det som menas med uttrycket 'samla lån'. Genom att teckna ett nytt lån, ett så kallat samlingslån eller hopbakslån, som du använder för att lösa in de gamla lånen får du ofta lägre ränta och månadskostnad. Det kan bli bra mycket billigare för dig då tanken med det nya lånet är att det ska ha en mer förmånlig ränta.

Samla dina lån och krediter via låneförmedlare

Allt fler svenskar tar hjälp av en låneförmedlare när det blivit hög tid att samla lån och krediter. Anledningen till varför så många väljer att vända sig till en låneförmedlare är inte speciellt svår att klura ut - det är ett fantastiskt effektivt sätt att snabbt få ut en låneförfrågan till ett stort antal ledande banker och andra långivare. Det är dessutom helt kostnadsfritt att skicka en förfrågan och du binder dig ej till något.

Samla dina lån hos en ny långivare snabbt och tryggt via Zmarta

Ta hjälp av låneförmedlaren Zmarta när du snabbt och smidigt vill samla dina dyra lån och krediter till ett nytt lån hos en ny långivare. Genom Zmarta kan du få erbjudanden om samlingslån från upp till 35 olika banker och långivare. Zmarta hjälper varje månad tusentals svenskar att hitta bra lånelösningar och deras tjänster är helt kostnadsfria för dig att använda.

Enkelt att samla lån och krediter till ett nytt lån

Är det krångligt att samla lån och krediter är det många som undrar. Vårt svar är att det inte brukar vara det minsta krångligt, särskilt inte om man tar hjälp av en låneförmedlare. Det finns idag flera låneförmedlare som gärna hjälper dig att snabbt och smidigt hitta en låg ränta på ett samlingslån.

Särskilt tydligt blir detta då flera låneförmedlare redan vid ansökan om privatlån har en ruta som man kan kryssa i om tanken med ens låneansökan är att betala bort gamla lån och skulder. Den som kryssar i denna ruta får då oftast ange hur mycket man behöver låna för att lösa gamla lån.

Nästa steg i denna enkla process är att låneförmedlaren skickar din låneansökan vidare till ett stort antal banker och långivare som kan tänkas vara intresserad av att erbjuda dig ett samlingslån.

Ofta kan du få flera erbjudanden redan inom en timme från det att din ansökan klickats iväg. En rekommendation brukar ändå vara att du väntar upp till ett dygn innan du bestämmer dig. Detta för att säkerställa att även de lite mer långsamma bankerna fått möjlighet att ge dig sitt bästa erbjudande.