Det är kostnadsfritt att jämföra lån hos Zmarta

Zmarta privatlån

Zmarta hjälper dig att hitta lånen med lägst ränta. Zmarta är en stor och trygg låneförmedlare du kan vända dig till när du vill få hjälp med att jämföra låneförslag från ett stort antal banker och långivare. Genom Zmarta kan du snabbt och kostnadsfritt jämföra både privatlån och bolån.

Ansök om privatlån upp till 600 000 kr genom Zmarta

Zmarta erbjuder en hjälpande hand till alla som är intresserade av att teckna billiga lån. När du skickar en förfrågan genom Zmarta kan du få låneerbjudanden från upp till 35 långivare med bara en kreditupplysning. Att skicka en förfrågan genom Zmarta är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Vad krävs för att låna pengar genom Zmarta?

För att kunna ansöka om ett lån genom låneförmedlaren Zmarta behöver du ha fyllt 18 år, vara folkbokförd i Sverige och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Hos Zmarta är du välkommen att ansöka även om du skulle ha en eller ett par betalningsanmärkningar. Du får dock inte ha några obetalda skulder liggandes hos Kronofogden (aktivt skuldkonto).

Genom Zmarta kan du enkelt samla dina lån

Om du sedan tidigare har flera lån utspridda hos olika långivare är det ofta fördelaktigt att så snabbt som möjligt försöka samla dessa i ett större lån med lägre ränta. Detta är någonting låneförmedlaren Zmarta kan hjälpa dig med.

Att samla lån och krediter genom Zmarta är enkelt och går fortare än många tror. Du skickar en förfrågan om ett nytt lån som motsvarar summan för lånen du vill samla. Om du får ett erbjudande där den effektiva räntan är lägre än det du idag betalar betyder det att du kan spara pengar.