Coop privatlån

Coop privatlån

Låna pengar enkelt och tryggt med Coop Privatlån. Många har koll på att Coop är en av Sveriges grönaste matkedjor, men långt ifrån alla känner till att man idag även kan vända sig till Coop när man är på jakt efter ett billigt privatlån med schyssta villkor.

Privatlån med enkel ansökan och svar direkt

Att fylla i en låneansökan på Coops hemsida tar vanligtvis inte mer än 2 minuter. Du fyller i önskat lånebelopp och återbetalningstid ihop med dina personuppgifter. Svar kommer direkt på skärmen.

Coop privatlån

Hos Coop kan du låna belopp mellan 15 000 till 500 000 kr utan att lämna säkerhet. Återbetalningstiden går att få upp till 15 år.

Vem kan ansöka om Coop privatlån?

För att kunna ansöka om privatlån hos Coop behöver du vara minst 20 år gammal och ha en fast inkomst på lägst 20 000 kr per månad. Vidare är det viktigt att du varit folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren.

Coop accepterar inte betalningsanmärkningar. Har du en eller flera betalningsanmärkningar i registret rekommenderar vi dig att i stället vända dig till en låneförmedlare, till exempel Zmarta.

Coop privatlån ränta

Hur sätts räntan när man lånar pengar hos Coop? Räntan på Coop privatlån sätts alltid individuellt och till stor del utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Detta betyder i korthet att ju bättre återbetalningsförmåga du kan uppvisa, desto lägre ränta.

Samla dina dyra lån med Coop privatlån

Känner du att du fått nog av höga låneräntor och avgifter? Många vänder sig till Coop när de tröttnat på att betala dyrt för en massa smålån och krediter.

Att samla flera lån och krediter till ett stort lån brukar vara ett effektivt sätt att få mer pengar över i plånboken. Detta av den enkla anledningen att stora lån oftast kommer med en klart mer förmånlig ränta än lån och krediter på mindre belopp.

Att ha alla lån och krediter samlade hos en enda aktör leder ofta också till att människor får bättre kontroll över privatekonomin.