Advisa är en av landets ledande låneförmedlare

Advisa privatlån

Jämför banker och långivare snabbt och tryggt genom Advisa och välj det privatlån som passar dig bäst. Advisa erbjuder en låneförmedlingstjänst för privatlån utan säkerhet som är kostnadsfri och mycket enkel att använda.

Låna upp till 600 000 kr snabbt och enkelt genom Advisa

När du skickar iväg en ansökan om privatlån genom Advisa kan du redan efter ett par minuter få dina första svar från banker och andra långivare. Advisa samarbetar med en stor mängd marknadsledande banker för att du ska kunna få de allra bästa villkoren när du använder dig av deras låneförmedlartjänst.

Advisa grundkrav

Vem kan ansöka om privatlån genom Advisa? För att kunna använda Advisas tjänster är det viktigt att du har fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige. Vidare krävs det att du har en fast inkomst på minst 10 000 kronor per månad (120 000 kr per år).

Även låntagare med en eller flera betalningsanmärkningar i bagaget accepteras, så länge det inte finns obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur mycket kan jag låna genom Advisa?

Genom låneförmedlaren Advisa kan du ansöka om privatlån utan säkerhet på belopp mellan 10000 och 600 000 kr.

Advisa, till skillnad från många andra låneförmedlare på marknaden, förmedlar enbart privatlån (även kallat blancolån eller konsumtionslån).

Kolla med Advisa när du vill samla dina lån och krediter

Advisa kan hjälpa dig att samla dina befintliga lån och krediter till ett stort samlat lån. Att samla lån innebär i korthet att man tecknar ett större lån, ett så kallat samlingslån, och använder det för att lösa mindre lån (ofta dyra lån). Detta brukar vara ett fantastiskt effektivt sätt att snabbt och enkelt få ned kostnaderna eftersom ett stort lån ofta kommer med en väsentligt lägre ränta.

Samla flera lån och krediter till ett brukar också vara intressant när du vill slippa onödiga avgifter. När du samlat alla lån på en faktura behöver du inte längre betala dyra aviavgifter för varje enskilt lån. Detta kan också leda till stora besparingar, särskilt på lång sikt.